В асортимента ще откриете най-доброто от родното винопроизводство и колекционерски

...
 В асортимента ще откриете най-доброто от родното винопроизводство и колекционерски
Коментари Харесай

Wine and Spirits Fest Burgas 2022 ще се проведе на 29 – 31 юли в експоцентър „Флора“

 В асортимента ще откриете най-хубавото от родното винопроизводство и колекционерски бутилки шампанско от Франция

„ Отново е лято и с неспокойствие чакаме морето и фестивала на виното в Бургас, тъй като имаме какво да кажем и покажем!, споделят уредниците на Wine and Spirits Fest Burgas 2022.

Традиционно събитието се организира в края на юли. За десета поредна година то ще се разположи в залите на експоцентър „ Флора “.

Wine and Spirits Fest Burgas 2022 ще събереголемите имена и новите звезди в производството на вино в България. Родните марки, приети в целия свят, и тези, които занапред показват на пазара компилациите си от розе, бели и червени виновност, ще внесат бохемска приятност в лятното ни всекидневие.

Тази година ще вземат участие почти 40 винарни, предлагащи от 1 до 12 виновност. Това са почти 300-400 питиета за опитване. Посетителите на Wine & Spirits Fest Burgas ще могат да дегустират, да договорят търговски условия за разпространяване или да си закупят артикули на място на доставна цена. Лично самите производители, технолози или експерти, добре осведомени с продуктите, ще описват за детайлите по производството, технология и за най-новите трендове. Ще можете да си поговорите с тях, да се снимате и най-много да опитате от виновността им.

Участниците са топ производители на виновност и спиртни питиета, вносители и дистрибутори от разнообразни страни, тъй че, с изключение на вино, ще има и високоалкохолни питиета.

На място ще се оферират за дегустация и пазаруване обичайни меса и храни, неповторими деликатеси и млечни артикули без аналог на пазара, с извънредно качество и усет, прочут на генерации българи. Деликатесите са приготвени по остарели предписания с 100 % натурални съставки. Не се влагат консерванти, подобрители, оцветители или нездравословни за здравето субстанции.

Освен обичайни, тази година ще имаиталиански гурме специалитети и брускети.

Конкурси за вино

И тази година ще има конкурс за вино, проведен взаимно със Съюза на енолозите в България. На него ще бъдат дегустирани и оповестени спечелили в категориите – бяло, розе, алено и шумящи виновност. Резултатите от състезанията ще бъдат оповестени на 30.07.2022 година

За първи път пред посетители и поданици за Бургас ще бъдат отворени колекционерски бутилки от лимитирани и строго лимитирани серии френско шампанско.

Ще можете да се докоснете до шампанско, създадено особено за съветската императрица и облечено като „ съветска кукла “, спечелило голям брой златни медали и непредставяно до момента България.

Награди за посетителите

Двама от посетителите на Wine and Spirits Fest Burgas 2022 ще имат неповторимия късмет да завоюват:

1. Неповторима колекционерска напитка Moët & Chandon PETITE LIQUORELLE, единственият пенест ликьор в света.
Пазен съвсем 30 години в колекционерска маза. Микс от пенливи и мечтани коняци, като рецептата се пази в загадка. Много сложен за намиране, защото е спрян от произвеждане през 90-те години на предишния век.

Към бутилката има и изключителна стъклена кофа за лед, персонализирана от Moët & Chandon,

2. Champagne Princes Tour Eiffel

Maison De Venoge е формален сътрудник на Световното ревю през 1899 година, когато е открита Айфеловата кула. За да отпразнува 130-ата годишнина, Maison De Venoge сътвори особено издание cuvée. Cuvée Princes Tour Eiffel от Maison De Venoge се дава в елегантната си подаръчна кутия.

Билети за събитието:

– Еднодневен билет – 15 лева: включва гривна, билет за дегустация, сувенирна чаша подарък, вода. Гривната ви дава правото да влизате и излизате в границите на работното време без ограничаване.

– Двудневен или тридневен билет на ТОП цена 20 лева: включва гривна, билет за дегустация, сувенирна чаша подарък, вода. Гривната ви дава правото да влизате и излизате в границите на работното време без ограничаване.

Wine and Spirits Fest Burgas 2022 ще се организира от 29 до 31 юли, от 16.00 до 22.00 часа, с поддръжката на Община Бургас.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР